Αρχική Σελίδα

Vertex Lighting and Electrical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό Προφίλ

Vertex ο φωτισμός και η ηλεκτρική Co., ΕΠΕ είναι επαγγελματικός οδηγημένος downlight κατασκευαστής, έχει περισσότερο από 21 έτη εμπειρίας ODM downlight και έχει μια καλή φήμη σε αυτόν τον τομέα.

Έχουμε εφεύρει την πυρκαγιά που εκτιμώνται downlight και την έξυπνη μουσική ελέγχου downlight. Οι διανομείς και οι χονδρέμποροι είναι από βρετανική, Αυστραλία, Γαλλία, Σιγκαπούρη, Σκανδιναβία αγορά, ect.

Είμαστε υπερήφανοι της σταδιοδρομίας φωτισμού που αφιερωνόμαστε, επειδή κάνουμε κάτι για ένα ασφαλέστεροι και καλύτεροι ζωντανό και εργασιακό περιβάλλον για τους ανθρώπους.

Επιμένουμε στην καινοτομία, «πάντα νέος» είναι η κοινή συναίνεση των πελατών μας, και τώρα πήραμε περισσότερες από 260 αιτήσεις διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας σε όλο τον κόσμο, θα συγκεντρώσουμε τις προσπάθειές μας στην ασφάλεια των προϊόντων φωτισμού, που κάνει το σπίτι για να είμαστε ασφαλέστερο.

 

Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με σας στο μέλλον. Εάν ενδιαφέρεστε για τα προϊόντα μας, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να επισκεφτεί την επαφή εμείς οποιαδήποτε στιγμή. Ευχαριστίες.

 

Κίνα Vertex Lighting and Electrical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Κίνα Vertex Lighting and Electrical Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Vertex Lighting and Electrical Co., Ltd. Vertex Lighting and Electrical Co., Ltd. Vertex Lighting and Electrical Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Ωκεανία

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Μάρκες : VERTEX

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~300

Ιδρύθηκε Έτος : 2000

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Vertex Lighting and Electrical Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Vertex Lighting and Electrical Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Vertex Lighting and Electrical Co., Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Vertex Lighting and Electrical Co., Ltd. Πιστοποιήσεις